Bedrijven

Totale Balans (voor bedrijven & organisaties) KLIK

samenwerkende handenGezonde, toegewijde medewerkers zijn de droom van elk weldenkend bedrijf en dito organisatie. Ze zijn immers vitaal, loyaal en productief. Gezondheid is afhankelijk van vele factoren, waarvan een aantal niet alleen met werken te maken heeft. Een mens bestaat immers uit meer dan dat. Het is daarom van groot belang om als bedrijf, organisatie en samenleving gezond en vitaal te blijven en aan een totale balans te werken die tot optimaal succes zal leiden.

De Realiteit van Alledag

Het valt niet meer te ontkennen dat we momenteel leven in een periode van verhevigde transformatie op elk gebied, zowel politiek, financieel-economisch, sociaal-cultureel, technologisch als ecologisch. De meeste elkaar snel opvolgende vernieuwingen en veranderingen hebben een allereerst een negatieve uitwerking waardoor we chaos en onzekerheid kunnen ervaren. Er is een sterke toename van psychosomatische klachten, waar ook u en uw werknemers direct of indirect mee te maken kunnen krijgen.

Wilt u de komende jaren versterkt doorkomen als individu en als bedrijf? Dan kunt u gebruik maken van de unieke methode van Emovisie. Deze methode omvat preventie en bijsturing van de persoonlijke onbalans.

De Toegevoegde Waarde van Emovisie voor uw Bedrijf

De kalmte die zich bevindt in het oog (centrum) van een orkaan, kan ieder mens bereiken. Wie streeft naar een grotere balans in het eigen leven, vindt harmonie tussen lichaam, geest en ziel. Het motto van Emovisie is ‘to be in the storm but not affected by the storm’. 

Emovisie pleit sterk voor preventie van onnodige uitval van werknemers. Onze unieke preventiemethode reikt werknemers de tools aan om tot een grotere persoonlijke balans te komen. Voordelen: werknemers die zich beter voelen en dus beter presteren.De kosten verdienen zich dan ook dubbel en dwars terug!

De unieke methode Totaal Aanpak tot Welzijn (TAW)

Emovisie is een samenwerkingsverband van mensen met een lange praktijkervaring in het bedrijfsleven. Zij weten hoe een juiste balans bereikt kan worden. De filosofie van Emovisie is gebaseerd op een juiste balans tussen theorie en praktijk, het materiële en spirituele, rede en emotie, man en vrouw, individu en samenleving en mens en natuur. Die juiste balans vormt de basis van alle energiestromen. In de methode TAW is daarom de allereerste actie het verwerven van meer individueel bewustzijn.

TAW brengt duidelijkheid in de constante subtiele interacties tussen lichaam, geest en ziel. Emovisie heeft ervaren dat mensen daardoor energieker worden, minder ziek zijn, beter presteren en zich ontwikkelen zich tot aantrekkelijke partners, werknemers en werkgevers. De TAW-methode omvat acht stappen.

  • Vrijblijvend een presentatie over de toegevoegde waardf, inclusief helderheid in kosten, tijd en aanpak
  • Toelichtend en verkennend gesprek met uw organisatie
  • Diepte-interviews met zowel verscheidene staf- als personeelsleden
  • Presentatie van een op uw organisatie toegespitst advies
  • Uitvoering van het goedgekeurde Actieplan via module presentaties en workshops
  • Specifieke vertrouwensgesprekken met spilmensen
  • Feedback op Actieplan en waar nodig laatste bijsturing
  • Eindevaluatie

Toegespitste Tools:

Leer Emovisie kennen en maak een afspraak: Contact

Reacties zijn gesloten.