Monument voor een Dierbare

Door Jaap Wakker

In ‘Monument voor een Dierbare’ werkt u aan een persoonlijk ‘monument’  ter nagedachtenis aan de dierbare(n) die u heeft verloren. Het is geschikt voor iedereen die zowel figuurlijk als letterlijk vorm wil geven aan verwerking en/of nagedachtenis.

Monument Dierbare (pagina)Om creatief aan de slag te gaan hoef je geen kennis te hebben van creatieve vormgeving, je hoeft ook geen vaardigheden op dat gebied te hebben. De focus ligt namelijk niet per se op het in beeld brengen van prachtige creaties, maar op de beleving en de (nieuwe) ervaringen die je opdoet. Door ervaringen en emoties te koppelen aan het positief geladen creatieve proces, de vervaardiging van het Monument, komen we dingen tegen die belangrijk voor je zijn om tot een zekere verwerking te komen . Dit zal zowel spannend als ook leerzaam zijn!

Tijdens het vervaardigen van een schilderij/tekening raken we punten die we op creatieve wijze vorm kunnen geven om beter te verwerken. Het proces wordt zowel op het creatieve vlak als op het emotionele vlak deskundig en met zorg begeleid en vindt plaats in een veilige en warme sfeer van begrip, respect en integriteit.

Wanneer we klaar zijn is uw schilderij of tekening een Monument geworden. Dat kan er een zijn ter nagedachtenis, maar ook een die uw persoonlijke proces vertegenwoordigt. Vanzelfsprekend kunt u zelf bedenken wat u hiermee zou willen doen. Ik wil u helpen daarover na te denken.

Monument voor een dierbare kan zowel individueel als in een groep beleefd worden

€ 35,- p.p. (incl. koffie & materiaal)
Voor de particuliere sector, bij mij in de huiselijke kring, bij deelname van 4 – 6  personen.

€ 175,-  (incl. materiaal)
Voor bestaande groepen (familie/vrienden), in hun eigen ruimte, bij deelname van 7 – 12  personen.

€ 110,-  (incl. koffie & materiaal)
Exclusieve privébegeleiding.

Deze sessie van 1 dagdeel vindt plaats na overleg met u. Klik hier voor informatie.

NB: Kennis van tekenen en/of schilderen is niet per se van belang. Buiten de Zaanstreek worden reiskosten (0,19 per km) berekend

Het spreekt voor zich dat in de praktijk tevens individuele counselling-sessies kunnen plaatsvinden i.r.t. verliesverwerking/rouwverwerking. 

Terug naar Particulieren

Terug naar Counselling

Terug naar Workshops & Lezingen

 

Reacties zijn gesloten.