Jaap Wakker; eigenaar

Counsellor/Coach, EMDR-Therapeut….

Portret Jaap Wakker B&A“Mijn creatieve achtergrond – een kunstzinnige opleiding en een brede muzikale scholing – is in belangrijke mate (mede) bepalend geweest voor mijn persoonlijke ontwikkeling en heeft mijn aangeboren interesse in ‘de mens’ sterk aangewakkerd.
Het werken met vorm, kleur en klank heeft mij de juiste tools gegeven om mijn geest creatief te houden en het leven positief te kleuren. Het praten, luisteren en interesse hebben in ‘mens en maatschappij’ werd mij met de paplepel ingegoten.

Een dynamische persoonlijke zoektocht 
heeft me de nodige confrontaties met mijzelf en mijn omgeving opgeleverd, waardoor ik meerdere malen werd bewogen om mezelf danig onder de loep te nemen en stappen te zetten die me innerlijk vooruit brachten. Zeer waardevolle levenslessen waardoor ik steeds meer zicht op een holistische levensvisie ontwikkelde, waarin ik steeds beter begon te zien dat alles en iedereen met elkaar verbonden is en dus van invloed op elkaar is.

De behoefte om op een dieper niveau met mensen te werken werd uiteindelijk mijn hoofddoel toen ik in 2000 voor het eerst in aanraking kwam met het fenomeen counselling. Juist omdat het holistisch van aard is en je mensen hiermee op een non-directieve manier van binnenuit ‘wakker’ kunt maken, zodat een ongewenste situatie vanuit de persoon zelf kan worden omgebogen.”

Integriteit en geheimhouding worden gewaarborgd door handhaving van een beroepscode.

Bel gerust voor meer informatie.

Terug naar Wie

Reacties zijn gesloten.